Hvorfor Dårlig Gut Helse kan påvirke sjansene for å miste vekt

Har du problemer med å miste ekstra vekt selv om du trener regelmessig og spiser sunn mat?

Å sulte deg selv for å gå ned i vekt, er ikke bra for kroppen din, og et super hardkjerneøvelsesprogram er kanskje ikke svaret.

Disse er begge ekstremer, de fleste menneskers behov faller et sted i mellom.

Abonner på Health-2U

Så la oss ta en nærmere titt på noe som blir en nær epidemi i den vestlige kulturen, for det kan meget godt gjelde for din situasjon.

Akkurat som det tar en landsby å heve et barn, tar det også et bakterielt samfunn for å holde deg frisk.

Ja, du har en landsby med mikroorganismer som bor i deg. Det er et symbiotisk forhold. Du stole på hverandre for å overleve. Dette samfunnet heter Microbiome, og det lever i tarmkanalen din.

Når dette samfunnet er i balanse, hjelper det deg med fordøyelsen og absorberende næringsstoffer, slik at du kan skape energi for kroppen din til å bruke.

Det bidrar til å holde hormonene balansert, slik at du føler deg riktig sulten eller fornøyd. Når det er ute av balanse, begynner ting å slå viften, og kaos følger.

mikroorganismer Hvordan kommer mikrobiomet ut av balanse?

Overforbruket av antibiotika kan være den største årsaken. Selv om du ikke tar antibiotika, får du sannsynligvis dem indirekte gjennom maten du spiser. Opptil 80% av antibiotika som selges i USA, blir tilført dyr til forskjellige grunner.

Antibiotika dreper bakterier , og de diskriminerer ikke. Så du mister de nyttige også. Dessverre tjener bakteriene vi kaller "dårlige", den etiketten fordi de er så dygtige til å repopulere. Du får en overvekst … En ubalanse.

Klorering og fluoridering i kommunalt vannforsyning gjør også et antall på tarmbakterier.

Den resulterende ubalansen fører til betennelse, noe som kan forårsake vektøkning i seg selv. Og det forårsaker også et permeabilitetsproblem i tarmforingen din, kjent som lekkende tarm.

Dette fører til at immunsystemet ditt reagerer dårlig for mange matvarer som normalt anses å være sunne. Som frigjør en annen negativ kaskade med flere helseproblemer.

Som om dette ikke var nok, forårsaker bakteriell ubalanse også en hormonell ubalanse. Som kan påvirke metabolisme, humør, søvn, evnen til å tenke klart, hudutbrudd og mer.

Spesielt de sultpangene du får, selv om hjernen din vet at du har fått nok nok til å spise.

Og vi er ikke ferdige ennå.

Noen ganger kan denne balansen være litt lunken. Du kan ikke innse at du selv har fordøyelsesproblemer, fordi du ikke har den typiske halsbrann, gass eller oppsvulming du oftest hører om.

Så hvis du spiser en rimelig mengde sunne matvarer, og du fortsatt ikke kan miste den ekstra vekten, hvorfor ikke prøv å helbrede din tarm? Det kan bare være svaret du leter etter.

Klikk her for å ta 3 Min Leaky Gut Quiz

 

 Subscribe to Our Newsletter!

Subscribe to the Leaky Gut Newsletter

Watch This Video Too!

Click Here to Learn More!

  • January 20, 2018
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments
%d bloggers like this: