Hvorfor dårlig gut sundhed kan påvirke dine chancer for at tabe vægt

Har du problemer med at miste ekstra vægt , selvom du regelmæssigt udøver og spiser sunde fødevarer?

At sulte dig selv for at tabe sig, er ikke godt for din krop, og et super hardkerns træningsprogram er måske heller ikke svaret.

Disse er begge ekstremer, de fleste menneskers behov falder et sted imellem.

Tilmeld dig Health-2U

Så lad os se nærmere på noget, der bliver en nær epidemi i den vestlige kultur, fordi det meget godt kan gælde for din situation.

Ligesom det tager en landsby at opdrage et barn, tager det også et bakterielt fællesskab for at holde dig sund.

Ja, du har en landsby med mikroorganismer, der bor i dig. Det er et symbiotisk forhold. Du stole på hinanden for at overleve. Dette samfund hedder din Microbiome, og det lever i din tarmkanal.

Når dette samfund er i balance, hjælper det dig med fordøjelse og absorberende næringsstoffer, så du kan skabe energi til din krop til at bruge.

Det hjælper med at holde dine hormoner afbalanceret, så du føler dig passende sulten eller tilfreds. Når det er ude af balance, begynder ting at ramme fanen, og kaos følger.

mikroorganismer Hvordan kommer mikrobiomet ud af balance?

Overbrug af antibiotika kan være den største årsag. Selv hvis du ikke tager antibiotika, får du sandsynligvis dem indirekte gennem den mad du spiser. Op til 80% af de antibiotika, der sælges i USA, fodres til husdyr af forskellige årsager.

Antibiotika dræber bakterier , og de diskriminerer ikke. Så du mister de hjælpsomme. Desværre tjener de bakterier, vi kalder "dårlige", den etiket, fordi de er så dygtige til at repopulere. Du får en overgrowth … En ubalance.

Klorering og fluoridering i kommunalt vandforsyning gør også et tal på tarmbakterier.

Den resulterende ubalance fører til betændelse, som kan forårsage vægtforøgelse i sig selv. Og det forårsager også et permeabilitetsproblem i tarmforingen, der almindeligvis betegnes som utætheder.

Dette medfører, at dit immunsystem reagerer dårligt for mange fødevarer, der normalt anses for at være sunde. Hvilket frigiver en anden negativ kaskade af flere sundhedsmæssige problemer.

Som om dette ikke var nok, forårsager den bakterielle ubalance også en hormonel ubalance. Det kan påvirke stofskifte, humør, søvn, evnen til at tænke klart, hudbrud og mere.

Især disse sultpangs får du, selvom din hjerne ved, at du har haft rigeligt nok at spise.

Og vi er ikke færdige endnu.

Nogle gange kan denne balancen være lidt snigende. Du kan ikke indse, at du selv har fordøjelsesproblemer, fordi du ikke har den typiske halsbrand, gas eller oppustethed du oftest hører om.

Så hvis du spiser en rimelig mængde sunde fødevarer, og du stadig ikke kan miste den ekstra vægt, hvorfor ikke prøve at helbrede din tarm? Det kan bare være svaret du leder efter.

Klik her for at tage 3 Min Leaky Gut Quiz

 

 Subscribe to Our Newsletter!

Subscribe to the Leaky Gut Newsletter

Watch This Video Too!

Click Here to Learn More!

  • January 20, 2018
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments
%d bloggers like this: