Miksi huono suolen terveys voi vaikuttaa mahdollisuuksiasi menettää painoa

Onko sinulla vaikeuksia menettää ylimääräistä painoa vaikka harrastat säännöllisesti ja syövät terveellisiä ruokia?

Laihduttaminen itsesi laihtumiseen ei ole hyvä kehollemme, ja erittäin kova harjoitteluohjelma ei ehkä ole vastaus.

Nämä ovat molemmat ääripäitä, useimmat ihmiset tarvitsevat jonnekin keskenään.

Tilaa Health-2U: lle

Katsotaan siis lähemmäksi jotain, joka on tulossa lähes epidemian länsimaisessa kulttuurissa, koska se voi hyvin koskea omaa tilannettasi.

Aivan kuten se vie kylän nostamaan lapsen, se myös ottaa bakteeriyhteisön pitää sinut terveenä.

Kyllä, sinulla on kylässä mikro-organismeja, jotka elävät sisälläsi. Se on symbioottinen suhde. Voit luottaa toisiinsa eloonjäämiseen. Tätä yhteisöä kutsutaan mikrobiomiksi, ja se elää suolistossa.

Kun tämä yhteisö on tasapainossa, se auttaa sinua ruoansulatukseen ja imemään ravintoaineita, jotta voit luoda kehosi energiaa.

Se auttaa säilyttämään hormoneesi tasapainoisesti, jotta tuntisit olevasi nälkäisiä tai tyytyväisiä. Kun se on tasapainossa, tavarat alkavat osua tuulettimeen, ja seurauksena on kaaos.

mikro-organismit Mikrobiominen tasapaino?

Antibioottien liikakäyttö voi olla suurin syy. Vaikka et ota antibiootteja, todennäköisesti saat ne epäsuorasti ruokaa, jonka syöt. Jopa 80% Yhdysvalloissa myydyistä antibiooteista syötetään karjalle eri syistä.

Antibiootit tappavat bakteereja , eivätkä ne syrji. Joten menetät myös hyödyllisiä. Valitettavasti bakteerit, joita kutsumme "huonoiksi", ansaitsevat tämän merkinnän, koska ne ovat niin taitavia uudestaan. Saat kasvun … Epätasapaino.

Kunnallistuminen ja fluorointi kunnallisessa vesihuoltojärjestelmässä tekevät myös lukuisia suolistobakteereja.

Tuloksena oleva epätasapaino johtaa tulehdukseen, joka voi aiheuttaa painonnousua yksinään. Ja se aiheuttaa myös läpäisevyyden aiheuttajan suolen vuoriin, joka tunnetaan yleisesti vuotavaksi suoleksi.

Tämä johtaa siihen, että immuunijärjestelmäsi reagoi huonosti liikaa elintarvikkeisiin, joita tavallisesti pidetään terveinä. Mikä vapauttaa toisen negatiivisen kaskadin lisää terveysongelmia.

Ikään kuin tämä ei riitä, bakteerien epätasapaino aiheuttaa myös hormonaalista epätasapainoa. Mikä voi vaikuttaa aineenvaihduntaan, mielialaon, nukkumiseen, kykyyn ajatella selkeästi, ihon puhkeamista ja paljon muuta.

Erityisesti ne nälänhätykset, joita saat, vaikka aivot tietävät, että sinulla on ollut tarpeeksi paljon syötävää.

Emme ole vielä tehneet.

Joskus tämä tasapaino voi olla hieman salamyhkäinen. Et ehkä ymmärrä, että sinulla on jopa ruoansulatuskanavan ongelmia, koska sinulla ei ole tyypillistä närästystä, kaasua tai turvotusta, jota useimmiten kuulla.

Joten jos syövät kohtuullisen paljon terveellisiä ruokia, ja et silti voi menettää tätä ylimääräistä painoa, miksi et yritä parantaa suolistasi? Se voi olla vastaus, jota etsit.

Klikkaa tästä ottaaksesi 3 Min Leaky Gut Quiz

 

 Subscribe to Our Newsletter!

Subscribe to the Leaky Gut Newsletter

Watch This Video Too!

Click Here to Learn More!

  • January 20, 2018
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments
%d bloggers like this: