Vuotava pistooli – Mikä on vuotoinen pistooli ja miten voit korjata sen?

Tutustu merkkeihin, joita saatat kokea vuotavasta pistoksesta!

Mikä on vuotava pistoke?

Mikä on vuotava pistoke?

Virallinen lyhyt vastaus vuotavaan suoleen on suoliston hyperpermeabiliteetti. Pari kaunista fancy-sanasta, joka tarkoittaa, että asiat ovat

päästä ohutsuolen seinän läpi, jota ei pidä sallia.

Mutta varmuuskopioimme hetken.

Ruoansulatuskanavanne alkaa suustasi ja päättyy pohjasi. Se on kuin pitkä, ohuinen putki , joskus leveä, toisinaan kapea. Tämä putki on limakalvo, kuten ihosi, mutta se on kehossasi sen sijaan, että peität kehosi ulkopuolelle.

Ja kuten ihosi, se toimii suojaavana esteenä . Tällöin se erottaa ruumiisi kaikesta mitä syöt tai juo, ja myös ruoansulatuskanavan jälkeisestä materiaalista tai ulosteesta. Tämän lisäksi tämän putken jokaisella osalla on oma erityinen tehtävä.

Teknisesti, mikä on putken sisällä, on kehon ulkopuolella, vaikka emme yleensä ajattele sitä tällä tavoin. Koska ruoansulatuskanavanne on hieman sisimmän ihon.

Aloitetaanko kuva nyt?

Yksi ohutsuolen suurista töistä on saada ruoansulatuskanavan loppuun hajottamalla pienempiä ja pienempiä hiukkasia syömäsi ruokaa. Ja sitten se imee ravinteet kyseisestä ruoasta.

Vuotava suolen oireyhtymä

Ja myös toinen suuri työ. Sen on tarkoitus pitää haitallisia aineita putken sisällä, jossa se ei voi aiheuttaa liikaa vaivaa immuunijärjestelmääsi.

Asiat, kuten huono mikrobeja, myrkkyjä ja ruoan hiukkasia, jotka ovat vielä liian suuria elimistölle.

Tätä varten ohutsuolesi on jonkin verran läpäisevä. Sen täytyy pystyä antamaan tarvittavat ravintoaineet, kuten vesi, päästä verivirtaan, jotta niitä voidaan käyttää energiantuotantoon, solujen korjaamiseen ja muihin tarvittaviin toimintoihin.

Voisit sanoa, että se on ohjelmoitu avaamaan portit, kun oikea salasana annetaan. Ja vain hyvät tyypit – ravintoaineet – ovat salasanalla.

Mutta joskus, ohutsuolen vuoraus vahingoittuu. Sen viestintäväylät voivat epäonnistua ja salasanat saavat sekaisin. Portit voivat juuttua auki tai jopa juuttua kiinni. Ja se muuttuu yhä suuremmiksi ongelmiksi.

Mitä vuotaa tulehdus näyttää?

Mitä vuotoista suolesta näyttää?

Vuotavan suolen oireyhtymän sanotaan olevan oireita, kuten turvotusta, kaasua, kouristuksia, ruoan herkkyyttä ja kipuja ja kipuja. Mutta se on jotain lääketieteellistä mysteeriä ", sanoo gastroenterologi Donald Kirby, MD.

Ja todellakaan et voi syyttää lääkäreitä, koska he ovat sekaisin

Vuotoinen suolisto voi näyttää niin monilta sairauksilta. Useimmat niistä, et normaalisti liity mukaan ruoansulatukseen.

Voimme lisätä kroonista kutinaa, ihottumia ja ongelmia aineenvaihdunnassa, mielialahäiriöissä, kroonisissa tukossa olevissa päissä, vatsaonteloissa ja kaikenlaisissa allergioissa tähän oireyhtymään. Ja se on vain jäävuoren kärki.

Kliininen tila, jossa on monia diagnooseja

Ei ole vaikea kuvitella, että ruoansulatuskanavan häiriöt saattavat johtua vuotavasta suolesta. Ripuli, ummetus, GERD, kaasu ja turvotus, ruoan herkkyydet, gastriitti, koliitti, Crohnin tauti, keliakiat, IBS, gluteenin intoleranssi, haimatulehdus, hepatiitti … Nämä liittyvät kaikki ruoansulatuskanavaan.

Joten se ei ole iso henkinen harppaus tehdä yhteyden. Mutta niin vaikea kuin voi olla uskoa, vuotoinen suolisto voi myös näkyä monilla muillakin tavoilla.

Iho-ongelmat , kuten ihottuma, psoriaasi, rosacea, nokkosihottuma, teini-ikäinen akne ja kystinen akne.

Tuki- ja liikuntaelinten sairaudet , mukaan lukien nivelsärky, lihaskipu ja heikkous, fibromyalgia, krooninen väsymysoireyhtymä ja nivelrikko.

Autoimmuunisairaudet , kuten allergiat, niveltulehdus ja nivelreuma, tyypin 1 diabetes, hyperherbitiivisyys, lupus, usein infektiot tai heikkolaatuiset ärsytykset.

Sydän- ja verisuonitauti , mukaan lukien ateroskleroosi, arterioskleroosi, korkea verenpaine ja korotetut kolesterolitasot.

Neurologiset häiriöt kuten päänsärky, migreeni, huono kognitio, aivojen sumu, autismi, masennus, ahdistuneisuus, ADD, OCD, MS, Alzheimerin tauti, Parkinsonin tauti ja RSD / CRPS.

Vuotava Gut-oireyhtymä

Emme ole vielä tehneet.

Hormonaalinen epätasapaino, mukaan lukien PMS, munasarjakystat, liialliset kasvohoito naisilla, hysterectomiaan johtavat tapahtumat, kilpirauhashäiriöt ja lisämunuaiset väsymys.

Hengitysvaikeudet, kuten astma, heinänuha, sinusongelmat, krooninen nenän tukkoisuus tai nenä.

Ja mahdollisesti yleisin vuotava suolen aihe?

Lihavuus. Se on raivoisa yhteiskunnassamme. Ja ironisesti, krooninen alipaino liittyy myös suolen ongelmiin.

Mikä aiheuttaa tämän vahingon? Kuinka saat vuotoista suolistoa ensi sijassa?

Jopa lääkäriyhteisö on samaa mieltä siitä, että vuotava suolet vaikuttaa liittyvän ruokavaliosi kanssa. Ja kun yritykset pääsevät parempaan tekemään elintarvikkeita helpommin, ravitsemus näyttää menevän tieltä saadakseen enemmän tilaa voitolle.

Tarkoitan vain lyhenne: S tandard A merican D iet. SURULLINEN.

Jos ruokavaliosi on täynnä jalostettuja elintarvikkeita, sokeria, kemikaaleja ja transrasvoja, ja siinä on vähän kuituja ja todellisia ravintoaineita, niin kyllä. Vähemmän kuin ihanteellinen ravitsemus on todennäköisesti syyllinen.

Krooninen stressi on myös merkitty mahdollisena syynä suolen toimintahäiriöön. Tämä tuntuu minulle outoa, koska ne vuotavat suolen oireet puhumme näyttää olevan melko stressaavaa itseään.

Kun myös paineita työpaikoista, kouluista, suhteista, taloudesta, ja kaikki ruokkii itsensä takaisin … Vau, se on pirteä, en halua ratsastaa.

Myös lääketieteellisellä toimenpiteellä voi olla ongelma, jonka tarkoituksena oli korjata toinen terveyskysymys.

Acid reflux-lääkkeet (PPI) ja antasidit vähentävät hapon määrää mahassa. Mutta tarvitset happoa proteiinin sulattamiseen.

Ironista kyllä, suurimman osan ajasta närästystapauksissa, mahahapon tasot ovat tosiasiallisesti liian alhaisia ​​eivätkä liian korkeita, kuten luulisi luonnollisesti.

Suolahapon asianmukainen määrä on oltava läsnä niin, että jäljellä oleva ruoansulatus voi toimia sen tavoin. Plus, että proteiinin täytyy hajota, jotta kehosi voi hyödyntää sitä. Ja outo, mahahappo on kehosi ensimmäinen puolustuslinja viruksia, haitallisia bakteereita ja loisia vastaan.

Antibioottien liiallinen käyttö on toinen syy suolen ongelmia . Ne ovat joskus tarpeellisia, mutta he lopulta tappavat hyödylliset bakteerit yhdessä haitallisten kanssa. Mikä voi aiheuttaa mikrobien tasapainosi päästä ulos ulos. Tätä kutsutaan dysbiosiksi.

Säteily, kemoterapia ja muut lääkkeet voivat aiheuttaa ohutsuolen hyperpermeaatiota. Mutta jopa tavalliset tavanomaiset lääkkeet kuten aspiriini ja muut tulehduskipulääkkeet (ei-steroidiset tulehduskipulääkkeet) vahingoittavat suolen vuorta. Muista, että nämä lääkkeet ovat jo pitkään liittyneet ruoansulatuskanavan haavaumiin.

Hoito vuotoille

Vuotava pistoluku

Ei ole tavallista lääketieteellistä hoitoa vuotoiselle suolelle. Koska hei, jos sitä ei ole, miten voit suunnitella sen hoitoa, eikö?

Jos olet lukenut tähän mennessä, olen melko varma, että olet samaa mieltä siitä, että vuotava suolisto on olemassa. Ja että siinä on niin monia osia, on olemassa useita asioita, joita on käsiteltävä parantaakseen sen.

Mikään ei kuitenkaan ole tavanomaista vaihtoehtoista hoitoa , koska jokainen tapaus on hieman erilainen. Olemme kaikki ainutlaatuisia olentoja, joilla on ainutlaatuiset tarpeet.

Mutta on aika turvallista sanoa, että vuotavan suolen hoito vaatii puhtaan ruokavalion, joka ei sisällä tulehduksellisia elintarvikkeita, keinotekoisia makeutusaineita ja muita toksiineja.

Vähentäminen stressitasolla on tärkeää , varsinkin kun yrität parantua.

Tämä voi tarkoittaa työmäärän muuttamista, irrottautumista rasitustilanteesta ja pyytää apua päivittäisiin tehtäviisi. Harjoittelu ja meditaatio voivat auttaa tässä.

Jotkut ihmiset auttavat myös neuvonnassa tai psykoterapiassa.

Hävittäminen tuhoisilta lääkkeiltä voi olla melko hankala. Sinun on saatava lääkärisi apu tähän. ÄLÄ yritä tehdä sitä omalla tavalla. Näiden tehokkaiden lääkkeiden "kylmä kalkkuna" voi olla todella vaarallisia seurauksia.

Asianmukaisten ravintolisien ottaminen erityisiin olosuhteisiin voi parantaa suolistasi paljon nopeammin kuin ilman niitä. Sinun kokonaisvaltainen lääkäri tai terveydenhuollon ammattilainen voi auttaa sinua sen kanssa.

Nyt se on sinun

Suolen terveys

Koska vuotoinen suolisto jakaa oireita niin monilla muilla häiriöillä, lääkäri voi olla vaikea selvittää tarkasti mitä testejä suoritetaan . Tai jopa mitä asiantuntija viittaa sinut.

Jotkut ihmiset eivät edes pääse diagnoosiin, eikä mitään saa tehdä, jotta heille annettaisiin helpotusta. Toiset saavat diagnoosin, joka vaatii vakavia farmaseuttisia toimenpiteitä. Mikä on hieno, jos se on, mitä sinun tarvitsee saada hyvin.

Luultavasti sinun pitäisi kuunnella, mitä lääkäri on sanonut.

Onko sinulla joitain (tai monia) edellä mainittuja oireita? Jos et, niin on hyvin todennäköistä, että kyllä, sinulla on vuotava suolisto. Sinulla voi myös olla yksi tai useampia oireita.

Mutta entä jos parantuminen vuotavasta suolesta voi myös kääntää tai ainakin parantaa sitä muuta diagnoosia?

Entä jos sinun ei tosiasiassa tarvitse kokea kaikkia farmaseuttisten hoitojen aiheuttamia sivuvaikutuksia?

Ehkä sinun pitäisi harkita, että tämä vuotaa ensin.

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaa Leaky Gut Newsletter Tilaajana saat:

– Tietoja kuntoesi ja terveydestäsi! Saat käteviä vinkkejä, ideoita ja tukea, joiden avulla voit seurata.

– Ilmoittautuminen uusista tuotteista, omien tuotteiden päivitykset, seminaarit ja erityiset säästötarjoukset.

liity meihin nyt

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

Katso tämä video liikaa!

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja!

  • November 19, 2017
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments
%d bloggers like this: